Welkom op de pagina van groep 1-2 van basisschool Meester Gijbels!

Wij zijn een gezellige groep met inmiddels 21 kleuters en 2 juffen: juf Perla en juf Conny. Helaas is juf Conny nu ziek. Wij wensen haar heel veel beterschap en hopen dat ze snel weer bij ons is!! Gelukkig is juf Liliane er nu om leuke dingen met ons te doen!

We hebben al heel hard gewerkt tijdens de eerste maanden van het schooljaar. Het thema waar wij mee begonnen zijn ging over "ik", over onszelf dus! We hebben hier over gepraat en gewerkt.

Daarna hebben we gewerkt over het thema "Superhelden". Weet je wanneer wij iemand een held vinden? Als je dapper bent!! En we zijn erachter gekomen dat we allemaal wel iets goed kunnen om een ander te helpen! Heel leuk was het dat we naar een voorstelling over "Marie" gingen in de Muzenval.

Sint 2011

En nu werken we natuurlijk over Sinterklaas. Gelukkig is hij met al zijn pieten weer in het land. Dat was nog wel even spannend zagen we op het Sinterklaasjournaal. Binnenkort zullen we de vlag die de Sint ons op heeft gestuurd op school ook gaan hijsen. Dan zullen de Pieten ons zeker vinden!

  • RK basisschool Meester Gijbels
  • Steenselseweg 8
  • 5511 AG Knegsel
  • Telefoon 040-2051537
  • E-mail: info@meestergijbels.nl