Peanutbaltoernooi Groep 8: 13e plaats!!!

Op donderdag 26 en vrijdag 27 mei was het jaarlijkse peanutbaltoernooi voor leerlingen van groep 8.
We zijn op de 13e plaats geëindigd! Een héél knappe prestatie!
Op vrijdag zijn we zelfs poulewinnaar geworden!!

Iedereen had er ontzettend veel zin in, de sfeer was erg goed. Kinderen moedigden elkaar aan, iedereen deed sportief mee. We stonden er echt als een team, helemaal super!

Heel wat wedstrijden hebben we gewonnen, ook hebben we flink wat punten gekregen voor sportiviteit. Complimenten voor iedereen!
Er zijn heel wat homeruns geslagen door ons team, heel knap!

Ook complimenten voor groep 7, zij moesten toch echt gewoon aan het werk deze twee dagen, ook al wisten ze dat groep 8 naar het peanutbaltoernooi was.

De kinderen van groep 8 kijken nu alweer uit naar de volgende activiteit: schoolkamp!!! Eindelijk kregen ze te horen waar we op 15-16-17 juni naar toe gaan: camping Riestenblik in Leenderstrijp.
Daar hebben we echt ontzettend veel zin in met z'n allen!

Na afloop van het toernooi zijn we nog gezellig een ijsje gaan eten bij de friettent in Knegsel. Dat was een leuke en gezellige afsluiting van 2 hele gave dagen!

Femme op bezoek!

11 maart is het zusje van Romy geboren, ze heet Femme!
Dinsdag 19 april is ze bij ons op bezoek geweest, samen met haar mama natuurlijk! :)

Wat een lieve meid! We hebben deze ochtend heel vaak "oooooh, schattig!" gehoord! Ze heeft de hele tijd gewoon door geslapen. Romy is echt de grote, trotse zus van Femme, dat vonden we leuk om te zien.

We hebben ook een lekkere traktatie gekregen: cakejes met muisjes, mmmm! Dat viel in de smaak!

Na het bezoek van Femme was het tijd voor de spreekbeurt van Romy. Het onderwerp was (heel toepasselijk) 'zwangerschap'. Tja, met een ervaringsdeskundige in huis was dat natuurlijk een succes voor Romy.

Informatie

  • RK basisschool Meester Gijbels
  • Steenselseweg 8
  • 5511 AG Knegsel
  • Telefoon 040-2051537
  • E-mail: info@meestergijbels.nl