Contact opnemen met ons

Wilt u een kennismakingsgesprek afspreken, meer weten over onze school of hebt u een vraag, neem dan contact met ons op via mail of telefoon.

 

RK basisschool Meester Gijbels

Adres
Steenselseweg 8
5511 AG Knegsel
Telefoon
040-205 15 37
E-mailadres
meestergijbels@veldvest.nl

Wij stellen het op prijs als u vooraf aan uw bezoek een afspraak maakt.

Inschrijven

U kunt uw kind aanmelden vanaf de tweede verjaardag. Graag willen wij uw kind in ieder geval rond de derde verjaardag inschrijven zodat wij ruim op tijd kunnen anticiperen op de leerlingaantallen. Via bovenstaand inschrijfformulier kunt u alvast de gegevens van uw kind vastleggen.

Brengt u bij het kennismakingsgesprek het geprinte en getekende inschrijfformulier en het identiteitsbewijs of de zorgpas van uw kind mee.

Let op: de inschrijving kan pas definitief zijn na het kennismakingssgesprek. U wordt ontvangen door de directeur. Hij geeft u informatie, u kunt hem al uw vragen stellen en u krijgt een korte rondleiding door de school. Vul hieronder het contactformulier in en geef aan voor welke dag en welk dagdeel u een voorkeur hebt.

Download hier het inschrijfformulier.

Voor het formulier maken we gebruik van Google reCAPTCHA om het versturen van SPAM tegen te gaan. Google reCAPTCHA schrijft tracking cookies. Als u gebruik wilt maken van ons contactformulier moet u daarom eerst akkoord gaan met onze privacyverklaring. Pas daarna mogen wij het formulier tonen en de functionaliteit van Google reCAPTCHA inschakelen.