Contact opnemen met ons

Wilt u een kennismakingsgesprek afspreken, meer weten over onze school of hebt u een vraag, neem dan contact met ons op via mail of telefoon.

 

RK basisschool Meester Gijbels

Adres
Steenselseweg 8
5511 AG Knegsel
Telefoon
040-205 15 37
E-mailadres
meestergijbels@veldvest.nl

Wij stellen het op prijs als u voorafgaand aan uw bezoek een afspraak maakt.

Inschrijven

U kunt uw kind aanmelden vanaf de derde verjaardag. Voor een kennismakingsgesprek kunt u contact opnemen via het mailadres van school. Vermeld in uw e-mail in ieder geval de volgende gegevens:

  • De voor- en achternaam van uw zoon/ dochter
  • De geboortedatum van uw zoon/ dochter
  • Heeft uw zoon/ dochter al een broer of zus bij ons op school?
  • Uw eigen naam + telefoonnummer

Het gesprek:
Ouders van kinderen die nog geen broer of zus op school hebben worden ontvangen door de directeur. Hij geeft u informatie en een korte rondleiding door de school. Ook kunt u tijdens het gesprek terecht met al uw vragen. Uiteraard is uw kind ook van harte welkom.

Let op: de inschrijving is pas definitief wanneer het inschrijfformulier is ingevuld, ondertekend en is ingeleverd op school. De ouders ontvangen hiervan een schriftelijke bevestiging.

Voor het formulier maken we gebruik van Google reCAPTCHA om het versturen van SPAM tegen te gaan. Google reCAPTCHA schrijft tracking cookies. Als u gebruik wilt maken van ons contactformulier moet u daarom eerst akkoord gaan met onze privacyverklaring. Pas daarna mogen wij het formulier tonen en de functionaliteit van Google reCAPTCHA inschakelen.